DE AUVERGNE, EEN STREEK WAAR DE NATUUR KARAKTER HEEFT

 


Nieuws

Du 01/04/2021 au 07/11/2021

COVID 19

Sanitaire maatregelen en annuleringsvoorwaarden

Op Camping de Vaubarlet worden alle sanitaire maatregelen getroffen en in acht genomen. U vindt bij de ingang van elke openbare ruimte, hydro-alcoholische gel, een markering op de grond voor het respecteren van de veiligheidsafstanden, het aanbrengen van een meter van bevoegde personen voor elke gesloten ruimte. Samenkomsten van meer dan 6 personen binnen zijn verboden. Wij vragen iedereen deze veiligheidsinstructies in acht te nemen, zodat ieders verblijf zo goed mogelijk verloopt.

annuleringsvoorwaarden : Voor personen die in Frankrijk wonen, verbinden wij ons ertoe de betaalde borgsom terug te betalen (of een tegoedbon op te stellen die in 2022 kan worden gebruikt, naar uw keuze) in het geval dat de Franse regering interregionale reizen verbiedt op de datum van uw verblijf en/of in het geval van een algemene opsluiting.
Voor mensen die in het buitenland wonen: Wij verplichten ons tot terugbetaling van de aanbetaling (of tot het opstellen van een tegoedbon die uiterlijk aan het eind van het seizoen 2022 gebruikt kan worden) in het geval dat de regering van het land waar u verblijft alle reizen naar Frankrijk op de datum van uw verblijf verbiedt.

Vertaald met www.DeepL.com/Translator (gratis versie)Voir les autres actualités

   Aankomstdatum     
   Vertrekdatum     
HuuraccommodatieKampeerplaats

COVID 19

Sanitaire maatregelen en annuleringsvoorwaarden

Sereniteitsaanbod!

ADRES CONTACT OPNEMEN DOWNLOAD KAART VAN DE REGIO

CAMPING DE VAUBARLET
D43 Route de Grazac
43600 Sainte Sigolène
HAUTE-LOIRE - AUVERGNE

FRANCE
GPS : E04°12'44" N45°12'58"

Tel : + 33 (0)471 66 64 95
Facebookinstagram

camping@vaubarlet.com

Brochure-Plattegrond van de camping
Reserveringscontract - Tarieven
auvergnevacances.com - respirando.fr

Copyright © 2008 - 2011 ESE Communication - Mentions légales - Politique de confidentialité
Crédits Photos : ESE Communication / Luc Olivier / Thomas Lambelin / NPS-NEWPHOTOXSTUDIO - Avec l'aide de "La Maison du Tourisme de la Haute-Loire"