DE AUVERGNE, EEN STREEK WAAR DE NATUUR KARAKTER HEEFT

 

Animatie voor het hele gezin

Camping de Vaubarlet is een kindvriendelijke camping. Kinderen zullen vooral het riviertje La Dunière dat langs de camping stroomt erg waarderen. In juli en augustus Eenmaal per week is er kayakken voor jonge kinderen op de Dunière en op vrijdagavond is. Tegen de avond komen families samen om te sporten, volleyballen of voetballen.

Tijdens de zonnige middagen zal de hele familie te vinden zijn rond het (verwarmde) zwembad en de kleintjes zullen het peuterbad waarderen. Maar misschien geeft u de voorkeur aan een rustige schaduwrijke koele plaats aan de rivier. Het zwembad heeft een stoellift voor minder validen om gemakkelijk in het bad te komen. U kunt al luierend een zonnebad nemen op de ligstoelen aan het zwembad, maar voor de meer sportieven onder ons zijn er vele wandelpaden in de buurt van de camping. In de directe omgeving zijn er mogelijkheden tot mountainbiken, kanöen en paard- en poney-rijden. Informatie over al deze uitstapjes kunt u bij de receptie vinden. Eenmaal per week is er een georganiseerde wandeltocht met gids om de zonsopgang op een uitgedoofde vulkaan te zien.

Vind ons op Facebook, Instagram !

 
   Aankomstdatum     
   Vertrekdatum     
HuuraccommodatieKampeerplaats

Opening van camping De Vaubarlet !

Sereniteitsaanbod!

ADRES CONTACT OPNEMEN DOWNLOAD KAART VAN DE REGIO

CAMPING DE VAUBARLET
D43 Route de Grazac
43600 Sainte Sigolène
HAUTE-LOIRE - AUVERGNE

FRANCE
GPS : E04°12'44" N45°12'58"

Tel : + 33 (0)471 66 64 95
Facebookinstagram

camping@vaubarlet.com

Brochure-Plattegrond van de camping
Reserveringscontract - Tarieven
auvergnevacances.com - respirando.fr

Copyright © 2008 - 2011 ESE Communication - Mentions légales - Politique de confidentialité
Crédits Photos : ESE Communication / Luc Olivier / Thomas Lambelin / NPS-NEWPHOTOXSTUDIO - Avec l'aide de "La Maison du Tourisme de la Haute-Loire"